Parfüm express

Parfümkereskedés: parfümök és parfümmárkák nagy választékban. A parfüm webáruházunkban a parfümgyártókról további információkat tudhat meg a parfümökrõl.

Hétfõtõl péntekig 9:30-16h-ig hívhat minket: +36 30 071 6334
 Ingyenes kiszállítás 1 parfümnél is *     Ajándék illatminta minden rendeléshez *     Kizárólag eredeti parfümök

Nina Ricci parfümök • Parfüm webáruház • Parfümexpress

Olvasói Vélemények
"Kedd délelõtt rendeltem meg a terméket és nagyon gyorsan, a következõ napon, - szerda délelõtt - már meg is kaptam a parfümöt. Nagyon köszönöm ezt a gyors intézkedést."
B. Erzsébet

PARFÜM MÁRKÁK
Abercrombie & Fitch Adolfo Dominguez Agua Brava Ajándékutalvány Alyssa Ashley Anna Sui Antonio Banderas Aqua Brava Aramis Avril Lavigne Baldessarini Banana Republic Beverly Hills 90210 Biotherm Blue Up Borsalino Boucheron Bruno Banani Bvlgari Cafe-Cafe Carner Barcelona Carrera Cerruti Charriol Chloé Christian Audigier Christian Lacroix Cindy Crawford Clinique Coach Creation Lamis Cristiano Ronaldo David Beckham De Garcons DKNY Dr. Gritti Dunhill Elie Saab Elizabeth Taylor Escada Esprit Etro Extase Fendi Gabriela Sabatini Gai Mattiolo Ghost Giorgio Armani Givenchy Gres Guerlain Guy Laroche Hollister Iceberg J. Del Pozo J. P. Gaultier Jaguar Jennifer Lopez JFENZI Jimmy Choo John Varvatos Jovoy Justin Bieber Kenneth Cole Kiton La Perla Lacoste Lalique Lancome Laura Biagiotti Les Parfums de Rosine Loewe M.Micallef Mandarina Duck Marbert Mariah Carey Masaki Matshushima Mercedes Benz Michael Kors Mont Blanc Naomi Campbell Nautica Nike Nina Ricci Oilily One direction Paco Rabanne Paris Hilton Penhaligon's Pierre Cardin Playboy Pomellato Puma Ralph Lauren Real Time Revlon Roberto Cavalli S. Oliver Salvador Dali Sarah Jessica Parker Sergio Tacchini Shirley May Sisley Sospiro Swiss Army Ted Lapidus Tiziana Terenzi Tom Tailor Torrente True Religinon Tuscani Ungaro Valentino Vera Wang Vespa Viktor & Rolf Walt Disney Xerjoff Zadig & Voltaire Zippo
Illatcsalád keresõ
Hírlevél
Név:
E-mail:
  Elfogadom a felhasználási feltételeket


Romantikára szabva

A torinói születésû Marie Adélaide Nielliben már gyerekkorában kifejlõdött a divat iránti lelkes érdeklõdés; kislányként cuki kalapokkal és miniatûr kiegészítõkkel lepte meg családját.


Rokonai közül talán senki nem gondolt arra, hogy neve egyszer Nina Ricciként vonul majd be a divattörténelem nagyjai közé és évtizedekre kezébe veszi elõdjei megtisztelõ stafétabotját.

Az 1883. január 14-én napvilágra jött aranyos kis babát negyvenhat évvel késõbb már ott láthatjuk híres fehér Cadillacjében, ahogy Párizsban száguldozik, vagy instruálja a négyszázötven varrónõbõl álló csapatát, vagy éppen kedvenc illatának megszületésénél bábáskodik. Vajon mi adta neki a lelki erõt ahhoz, hogy tizenkét évesen otthagyja a szülõi házat és nõvérével együtt Franciaországba menjen? Tehetsége, sõt zsenialitása tették nyughatatlanná. Saját elmondása szerint csak akkor volt boldog, ha a fejében cikázó ötletek testet öltöttek, és mûvével valakinek örömet szerezhetett. Tizenhét évesen már egy Monte Carlo-i ruhakészítõ-mûhelyt vezetett, öt év múlva pedig Párizsban helyezkedett el, ahol fõtervezõként dolgozott. Luigi Ricci ékszerésszel kötött házassága után 1905-ben megszületett fiuk, Robert. Férje sajnálatos korai halála még szorosabbra fûzte anya és fia kapcsolatát. Együtt hozták létre 1932-ben Nina saját Haute Couture Házát Párizsban, a rue Capucines 20. szám alatt. Saját kis területén végre úgy alkothatott, ahogy mindig is elképzelte álmaiban!

Kialakította a maga külön birodalmát, sajátos ízlésvilágának megfelelõ mûhelyekkel, munkatársakkal és vevõkörrel. A Maison Raffin divatházban eltöltött húsz év tapasztalatai nem tûntek el nyomtalanul életébõl. Ruhái gyönyörûek, divatosak és fiatalosak voltak, de sohasem túl merészek. Az akkori "nagymenõ" Schiaparelli-, vagy Lanvin-ruhák árainak mintegy harmadába kerültek az õ modelljei. A minõséget és valódi értékeket keresõ kispolgári vevõkör ezt igen nagyra értékelte, hiszen megfizethetõek lettek a "Ricci-ruhák" úgy, hogy közben mind anyagaikban, mind kivitelezéseikben egy magas nívót tükröztek. Madame Ricci a harmóniát és a kifinomultságot hangsúlyozta és soha nem adott teret a feltûnõsködéseknek. Ragyogó szabász volt, akit szó szerint szobrásznak és építésznek tartottak. Ricci tudta, hogyan kell kliensei személyiségét hangsúlyozni. Azt vallotta, hogy a finom kelmékbe és kiegészítõikbe az emberi tekintet, mozdulat vagy akár egy sóhaj visz életet. Szorgos és kreatív ujjai nyomán megteremtõdött a nõiesség álomszerûen romantikus eszménye. Ez lett az igazi párizsi sikk!

Természetesen illatkölteményekkel is ki akarta fejezni saját stílusát, ezért 1946-ban megalkotta elsõ parfümjét és Coeur-Joie néven így kívánta megünnepelni a második világháború végét. A virágmintákkal maratott, középen üres kristályszívet formázó üveget az a Marc Lalique tervezte, aki két év múlva világhírnevet szerzett a L'Air du Temps nevû nagy klasszikus illat üvegének megkomponálásával. Tudatosan használjuk a "komponálás" szót, hiszen a csavart üveg tetején összefonódó galambpár és a kupolás madárkalitka formájú flakon igazi mestermunka lett. Nina Ricci szenvedélyévé vált a parfüm, melyrõl így nyilatkozott: "Az illat a léleknek szól, zene az érzelmek számára." 1950-tõl tehetséges fiatal divattervezõket és illatkreátorokat hívott a Couture Ház folyamatos sikerének biztosításához. Nyolcvanhét évesen tért örök nyugalomra az egykori kis varrólány, akit a Becsületrend Lovagja Érdemrenddel tüntettek ki a francia elegancia terén nyújtott kitûnõ szolgálataiért.

A nagy örökséget fia vitte tovább, akinek vezetése világméretûvé vált a Ricci-ház. Robert hû maradt édesanyja szellemiségéhez, cégük fejlõdésének hajtóereje a vevõk felé való nagyfokú tisztelet és udvariasság maradt. Az emberek szívesen idõztek üzleteikben, hiszen minden a "kedves vevõ körül forgott".

"A hölgyeket meg kell szépítenünk, fel kell emelnünk õket, hogy gyönyörûbbé tegyük életüket. Ruháink és illataink tükrözzék személyiségüket és idomuljanak karakterükhöz. Mi nem erõszakolhatjuk senkire se elképzeléseinket, de gyengéden inspirálhatjuk õket ötleteinkkel."
- vallotta Robert. Tisztelete jeléül parfüm formában is halhatatlanná tette Ninát.

Az egzotikus virágillatú, fás, gyümölcsös komponensû Nina 1987-ben jelent meg, és az Opéra Garnier-ban indították útjára egy nagyszabású gálaesttel. A ciprusos Fille d'Eve és a könnyû Fleur de Fleurs elõremutatóan sejtetni engedték: a Ricci parfümök megvetik majd lábukat a világ kozmetikai talaján, sõt illataikkal mély gyökérrel fogják behálózni a szépségipar ezen ágát. Valódi nemes "hajtás" nyilatkozott meg az 1948-ban megjelent L'Air Du Temps-ban. Az "idõk szellemisége", vagy "az idõk hangulata" hûen tükrözi azt a szándékot, mely a névadó urakat vezérelte: a háború utáni idõszak örömére és derûlátására akarták felhívni a nagyérdemû figyelmét. Az üvegen trónoló galambpár a békét és a harmóniát hivatott szimbolizálni. Sõt egy olyan életfilozófiát is ki akart fejezni, mely ellentétben állt a kor agresszív hangulatával. Egy zavaros, arrogáns és felfordulással telt évtized után az emberek vissza akartak térni az õszintébb, belsõ értékek felé és elveszett nyugalmuk után áhítoztak. Tisztább erkölcsiség, az örömök keresése, és igény a maníroktól mentes, nyílt érzések iránt - ez volt a L'Air Du Temps gondolatának forrása. Azonnal "szárnyra kapott" a galambpár és repült, repült túl az Atlanti-óceánon, ahol a legjobban eladott francia parfümként megkapta az ún. "Örök Siker Díjat". Felmérések bizonyítják, hogy az egyik leggyakrabban eladott illat földünkön. S hogy mi a maradandóságának titka? Talán az összetevõk mesteri "kikeverése", vagy pazar üvege, vagy az, hogy "felvéve" diszkrét kísérõnk marad egy egész napon át? Ha lehetõségünk adódik beleszippantani ízébe, azonnal megértjük a titok nyitját és "illattoplistánkon" valószínûleg egy igen elõkelõ helyezést fog kapni ez az íriszjelleggel "megspékelt" parfüm-ritkaság. Felsõ rétege: bergamott, szegfû, rózsa. Középrétege a gardénia, a jázmin, a rózsa és az ilang-ilang. Alapillata a pézsma, a nõszirom és a szantálfa.

1994-ben a piros ribiszke, a nap hevítette õszibarack és az érett kajszibarack, valamint a szagos bükköny domináltak, mikor létrehozták a Deci Delá modern, gyümölcsös-virágos illatát. Fiatal nõknek szánták a két év múlva megjelenõ Les Belles De Riccit, mely könnyed játékossággal telt eau de toilette formában került a parfümériák polcaira. A nagy kirukkolásra mégis 2001-ben került sor, amikor még a szakmát is meglepte az az elsöprõ siker, melyet a Premier Jour hozott a cég számára. Már maga a neve is érdekes képzeteket kelt: megújulást, újrakezdést, reneszánszot sugall. Az elsõ nap, az eredet, a kezdet; egy pillanat, mikor valaki esélyt kap a megújulásra, hogy tiszta lappal kezdhesse életét. De utal az emberi kezdetre is, egy letûnt korszakra. Arra az édeni állapotra, mikor még ember embernek nem volt a farkasa, mikor még nem volt "trendi" a gyûlölködés és az egymásnak keresztbe tevés. Amikor még tiszta, nemes gondolatok és érzések állandó atmoszférája lengte körül az embert. A Premier Jour kicsit erre a paradicsomi korszakra emlékeztet. Ha megízleljük a sárga mandarin, a harmatos gardénia és a fehér orchidea együttes illatát, újra rájövünk: mennyire jobb dolog szeretni az embereket, támogatni õket céljaikban és melléjük állni életük nehezebb-könnyebb periódusaiban. E "jobbító szándékú" illatban megtalálható még a borsókavirág, a fehér cukrozott mandula, az indiai szantálfa, a pézsma és a St. Lucie nevû cseresznyefa. Pár hete jelent meg nyári változata, a Premier Jour D'Été. A rózsaszín bors, a menta, a narancsvirág, az ánizs és a gardénia a kékellõ tenger illatát és a hullámok robaját idézik. A nyári utazások idején itthon maradtaknak sem kell többé szomorkodniuk, hiszen az Étének köszönhetõen egy pillanatra máris ott "teremhetünk" - igaz, csak képzeletben - hõn áhított tengerpartunkon, és élvezhetjük a víz morajának megnyugtató hatását.

Férfiak számára készítették el a Memoire D'Homme névre keresztelt illat-családot, melyben az eau de toilettõl kezdve a tusfürdõig minden kiegészítõ megtalálható. A "férfi emléke" egy romantikus generáció illata, mely a költõi, kifinomult "Nina Ricci nõ" méltó társa. Elegancia, nagylelkûség és figyelmesség jellemzi, aki elraktározza emlékezetében az egyedülálló és különleges pillanatokat. Összetevõi: grapefruit, bengáli gyömbér, citromfa, szerecsendió, édesgyökér, kék cédrus, balzsam, ámbra, gyanta és az opolin.

Véleményekek a termékrõl

Ha Ön, Te ismered ezt a parfüm márkát, parfüm típust, írd le véleményed, hogy másokat is segíts a választásban. A parfümök kiválasztása nem könnyû, ezek a parfüm vélemények Önnek, Neked is segítenek a döntésben. Minden parfüm vásárló nevében is köszönjük a parfümökrõl alkotott véleményeket!

Név:
Ellenõrzõkód:

prednisone for dogs side effects2021-11-14 19:27:03
cialis 5 mg generico
Többi parfüm márka

További forgalmazott parfüm márkák

Mely parfümök a legnépszerûbbek? Keresd a nagyméretû betûket. Minél népszerûbb egy parfüm, annál nagyobb a betû mérete.

20th Century Abercrombie & Fitch Acqua Di Parma Adolfo Dominguez Agent Provocateur Agua Brava Aigner Ajándékutalvány Alta Moda Alyssa Ashley Amouage Anna Sui Annick Goutal Antonio Banderas Antonio Visconti Aqua Brava Aquolina Aramis Armani Prive Avril Lavigne Azzaro Baldessarini Balenciaga Banana Republic Benetton Beverly Hills 90210 Beyonce Biotherm Blase Blue Up Bois 1920 Borsalino Bottega Veneta Boucheron Britney Spears Bruno Banani Burberry Bvlgari Cacharel Cafe-Cafe Calvin Klein Carner Barcelona Carolina Herrera Carrera Cartier Cerruti Chanel Charriol Chevignon Chloé Chopard Christian Audigier Christian Dior Christian Lacroix Christina Aguilera Cindy Crawford Clarins Clinique Close 2 Coach Costume National Creation Lamis Creed Cristiano Ronaldo Cuba David Beckham Davidoff De Garcons Diesel DKNY Dolce & Gabbana Dr. Gritti Dsquared Dunhill Ed Hardy Elie Saab Elizabeth Arden Elizabeth Taylor Emanuel Ungaro Escada Escentric Molecules Esprit Estée Lauder Etro Eva Longoria Extase Faconnable Fendi Ferrari Gabriela Sabatini Gabriella Sabatini Gai Mattiolo Genny Ghost Gianfranco Ferre Giorgio Armani Giorgio Beverly Hills Givenchy Gloria Vanderbilt Gres Gucci Guerlain Guess Guy Laroche Hilary Duff Hollister Hugo Boss Iceberg Issey Miyake J. Del Pozo J. Fenzi J. P. Gaultier Jacomo Jaguar James Bond Jennifer Lopez Jessica Simpson JFENZI Jil Sander Jimmy Choo John Richmond John Varvatos JOOP! Jovoy Juicy Couture Justin Bieber Kate Perry Kenneth Cole Kenzo Kiton Krizia La Perla La Prairie Lacoste Lagerfeld Lalique Lancaster Lancome Lanvin Laura Biagiotti Lee Cooper Les Parfums de Rosine Linn Young Loewe Lolita Lempicka M.Micallef Mancera Mandarina Duck Mango Marbert Marc Jacobs Mariah Carey Maroussia Masaki Matshushima Max Gordon Mercedes Benz Mexx Michael Kors Molyneux Mont Blanc Moschino Naomi Campbell Narciso Rodriguez Nautica New Brand Nike Nikos Nina Ricci Nobile 1942 Oilily Omerta One direction Oscar de la Renta Paco Rabanne Paloma Picasso Paris Hilton Paul Smith Penhaligon's Perry Ellis Pierre Cardin Pino Silvestre Playboy Police Pomellato Prada Puma Quiksilver Ralph Lauren Rancé 1795 Real Time Replay Revlon Rihanna Roberto Cavalli Rochas S. Oliver S. T. Dupont Salvador Dali Salvatore Ferragamo Sarah Jessica Parker Serge Lutens Sergio Tacchini Shakira Shirley May Shiseido Sisley Sonia Rykiel Sospiro Strellson Swiss Army Tabac Ted Lapidus Thierry Mugler Tiziana Terenzi Tom Ford Tom Tailor Tommy Hilfiger Torrente Tous True Religinon Trussardi Tuscani Ungaro V Canto Valentino Van Cleef & Arpels Vera Wang Versace Vespa Victor Viktor & Rolf Vivienne Westwood Walt Disney Women'secret Xerjoff Yves S. L. Zadig & Voltaire Zegna Zippo

Parfümhoroszkóp
Nõi parfümök Férfi parfümök Márkák Akciós Legkedveltebb parfümök Legújabb parfümök Exkluzív Prémium
Parfüm márkák, parfümök on-line vásárlása. Kenzo, Dolce Gabana, Calvin Klein parfümök, Mexx parfüm >>

Copyright © 2006-2007. Parfümexpress.hu. Az oldal másolása, hasonló szerkezetû website készítését szerzõi jog védi!